Gospodarstwo Instrukcja Овощечистка Jagnięcina Wołowina Ломтерезка Mrożone Mięso Cięcia Warzyw Gorący Garnek Barania Rolki Ziemniaki Nóż
Parametry produktu nazwa produktu: wielofunkcyjny wilk Długość ostrza: 200 mm zakres grubości: 0.3~8 mm Materiał ostrza: gruba, wysokiej jakości stal stopowa metoda regulacji: szybka regulacja śrubą przycisku Materiał obudowy: wysokiej jakości stal nierdzewna metoda czyszczenia: mycie całego ciała porady: 1. mrożone wymagania do mięsa: Jeśli chcesz pokroić i posiekać, należy zamrozić w lodówce dłużej niż 48 godzin.Można wyciąć go prosto z lodówki.Mięso powinno być zamrożone.Należy go umieścić na dnie zamrażarki lub na krawędź ściany.Nie należy umieszczać w zamrażarce.2, Kliknij na mięso: płytka dociskowa powinna być mocno dociskana do мясному bloku, aby zrobić skok w mięso, aby upewnić się, że nie ślizga się. 3, prawa ręka przechwytywania noża musi być pionowy ruch w górę i w dół, nie może poruszać się w lewo kucać (w kierunku mięsnego bloku), co sprawi, że odkształcenia, noża lub luz. 4. Po oczyszczeniu, należy osuszyć ostrze.Jeśli nie jest używany przez dłuższy czas, należy nałożyć go na ostrze przed przechowywaniem. 5, regulacja grubości: odkręcić nakrętkę, umieścić uszczelkę na jedną stronę ostrza, blisko do ostrza, aby zwiększyć grubość, zdjąć uszczelkę, aby zmniejszyć grubość. 6, korzystanie z mrożonych dań mięsnych worków: - mrożone mięso torba może pomieścić od 4 do 5 funtów mięsa, twierdza twarda, mrożony w ciągu 48 godzin jest cylinder, tak, że można wyciąć.